Winterbruiloft - Trouwfotograaf - Trouwen Kasteel de Haar

En dan mag ik alweer op pad om de liefde vast te leggen, ik kan mijn geluk niet op.

Deze keer begin ik in Ammerstol bij Kay zijn ouderlijk huis. En wat zo leuk is van trouwen in december dat alles in kerstsfeer is gebracht. Zo ook het huis van Kay zijn ouders. De kerstboom met alle verlichting staat aan, en het geeft zoveel sfeer. (check zo de foto's hieronder maar even)

Nadat ik het aankleedmoment van Kay heb vastgelegd vertrek ik naar Schoonhoven. Daar is Liselotte bij haar ouders. Een heel gezellig aankleed moment waar dan haar vader en dan haar broers even om het hoekje komen kijken hoe mooi ze er uit ziet. In de huiskamer waar het ook al zo mooi versierd is, zien ze elkaar voor het eerst. Oma geniet ook mee van dit mooie moment.

Na een broodje gegeten te hebben rijden we richting Kasteel de Haar. Daar wordt het bruidspaar voor het koetshuis opgewacht door alle daggasten. Na twee heerlijke speeches is het tijd voor om te toosten en de taart aan te snijden. Na de taart is het tijd voor de loveshoot buiten in het park rondom Kasteel de Haar. Gelukkig is het droog en we kunnen zulke mooie beelden maken. Ze zien er allebei ook fantastisch uit. Liselotte met een mooi bontje om haar winterbruids look af te maken. En binnen in het koetshuis sluiten we af met de laatste foto's

Tijdens het diner volgen prachtige persoonlijke speeches. Ik geniet altijd volop mee achter mijn camera... Na het heerlijke diner lopen we vanuit het koetshuis richting de kapel. Het regent inmiddels wel, maar daar is van te voren aan gedacht. Er zijn allemaal pararplu's die de gasten kunnen gebruiken. Er volgt een prachtige dienst waarin Liselotte door haar vader wordt weggegeven en haar broers samen een mooi lied voor hen zingen.

Na de kerkdienst gaan we terug naar het Koetshuis waar tijd is voor felicitaties en aansluitend na een mooie openingsdans tijd voor feest.

Jurk - Taft en Tule

Pak - The garrison

Trouwfotograaf - Rebekka Photography

DJ - De DJ Finch Discoteam

Ring - De Vaal Juwelier

Bruidstaart - We love cakes

Share this story