Niets liever vertel ik jou verhaal, door vast te leggen waar je van houdt en blij van wordt in de vorm van documentaire fotografie.

Daar ga ik, warm aangekleed, dubbele sokken, laarzen, regenjas en muts op. Ik heb er zin in. Het is vandaag koud en mistig.

Jeanet houdt schapen op een prachtig stukje land in de polder. Hier is ze heel veel te vinden, samen met haar ouders, zoontje en hond. De liefde voor haar dieren is groot en ze doet er dan ook alles voor om het haar schaapskudde naar de zin te maken. Jammer genoeg zijn de Nederlandse winters heel nat, en dat is vooral als het erg lang duurt niet goed voor de vacht van de schapen.

Jeanet geniet met volle teugen van het buiten zijn, en ook haar zoon geniet volop met haar mee. Naast dat ze voor de schapen zorgt, verkoopt ze de vachten en wolvet. Ze geeft workshops vilten en binnenkort opent ze haar webshop. Neem een kijkje zou ik zeggen bij De Drentse Dames.

Ik word er zo ontzettend blij van als mensen een passie hebben en daar vol voor gaan. En daarbij is het dan mijn passie om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. Ik zeg 1 en 1 is. ......... juist ja!! Heel veel blije mensen. Genieten jullie mee!

Share this story