Ontspannen trouwfotografie!

Warme zomer festival bruiloft met je voeten in een badje en je jurk in je hand...

Het begon met een appje, daarna een telefoontje, en tijdens dat telefoontje rolde de tranen al over mijn wangen zo geraakt was ik door hun verhaal. Willem en Marianne zijn een stel met een missie, een doel, een plan. Tijdens onze kennismaking zijn ze hard bezig met hun kleine camper om deze zelf te bouwen, zodat ze voor onbepaalde tijd naar het buitenland kunnen vertrekken. Voor het avontuur, ja zeker, maar ook om op weg te gaan, zich laten leiden waar ze door God gebracht worden, met uiteindelijk het doel om in Azië voor vrouwen en kinderen die op de meest afschuwelijke manier gebruikt worden op te komen.

De toon was gezet, de bruiloft van deze bijzondere mensen mocht ik vast gaan leggen. Het zou een bruiloft worden in festival sfeer, lekker buiten, ongedwongen en tegelijk zou deze bruiloft ook het afscheid worden van alle familie en vrienden.

Op 7 augustus is het zover, de bruiloft van Willem en Marianne.

Het weer is fantastisch, de zon schijnt en het belooft een warme dag te worden. We starten in het bos waar ze elkaar voor het eerst zien. De camper is mee en er hangen slingers in. Onderweg naar de trouwlocatie gaan we nog eventjes tanken en daarna is het echt tijd voor een heleboel gezelligheid. Een wijn en wiskyproeverij, taarten versieren en zwembadjes voor verfrissing. En ben je nieuwsgierig, kijk dan vooral naar de foto's, want die vertellen het verhaal beter dan dat ik het in woorden kan doen.

Wil je meer weten over het avontuur van Willem en Marianne kijk dan op "our van life stories"

Bruidspaar : Willem & Marianne

Trouwlocatie : Eemlandhoeve

Bruidsjurk : Assepoester

Pak : Suit Supply

Boeket : Roelofsen

Weddingplanner : De trouwfabrique

Share this story