Bruiloft Serge & Tori

In het prachtige kasteel Maurick verstopt in de bossen van Brabant zijn vandaag meer dan 20 nationaliteiten samengekomen. Onder andere oud-studenten uit Groningen, familie uit Noorwegen en Vlaanderen, een ceremoniemeester uit Italië, allemaal samen om de liefde te vieren. De liefdesdag van Serge en Tori.

Wij zijn uitgenodigd om met foto en videografie de dag van hun liefde vast te leggen. Het verhaal dat zo’n 12 jaar geleden begint tijdens een handbalwedstrijd in Denemarken. Als Serge het Noorse handbalteam ziet spelen, valt zijn oog op Tori. Het is liefde op het eerste gezicht. Er volgen jaren van oneindig veel telefoontjes en reisjes tussen Vlaanderen en Noorwegen. Totdat eindelijk het moment komt van een eigen huisje in Vught. Samen wonen en nu ook samen trouwen.

En daar zijn we dan! Vandaag is een bladzijde met sierlijke gouden letters in hun liefdesverhaal. Een liefdesdag vieren met geliefde mensen van over de hele wereld en tradities uit eigen thuisland. Om zo voor altijd verbonden te zijn aan elkaar. De laatste bladzijde in hun liefdesverhaal is nog lang niet geschreven, want vandaag begint het leven als getrouwd stel!

Share this story